Første dag i USA... 55 grader, og livet er herligt!

Så kommer den første post fra USA's land!

Efter at have været på farten siden klokken 04:50 i går morges, ankom jeg klokken 18:30 (dansk tid), til USA! Jeg havde sådan set gjort mig klar til at det ville tage hvertfald en time at komme igennem immigrationen, og havde også forventet at de gerne ville kigge i min bagage, men omkring klokken 19, stod jeg klar ude for lufthavnen, og ventede på at blive samlet op.

Hjemmefra, havde vi booket en lejlighed i USA, af en dame der hedder Mary Lewis, og kort tid efter jeg havde ringet til hende, holdt hun foran lufthavnen, klar til at køre mig hjem til lejligheden! Vi kørte direkte derhen, og fik mine ting smidt ind, imens hun lige fandt en plads til bilen. Og så startede vi ellers med at vise mig rundt!

Lejligheden:

Lejligheden (som er på cirka 40 kvm, og koster imellem 700-800.000 dollars hvis man skulle købe den), ligger lige imellem universitetet, og en gade hvor alle gængse amerikanske mærketøjs butikker ligger. Og så var det pludseligt at det slog mig, at jeg pludselig var palle alene i verden, på den anden side af jorden! Men det havde jeg ikke tid til at tage mig af - Mary var i fuld sving med at vise mig rundt! Lejligheden er blandt andet udstyret med opvaskemaskine, gaskomfur (med gas ovn), et toilet med 2-skylle muligheder; almindeligt, og så hvor den bare bliver ved med at skylle. Der er en svupper istedet for en toiletbørste, og så tror jeg badeværelset er udstyret med det dyreste brusehovede jeg har hørt om. Det kostede 1000 dollars, og jeg kan egentlig godt se fidusen i det. Der sidder åbenbart sådan noget "parafin"-halløj inde i brusehovedet, der gør at bruseren slukker når den når 105 grader Fahrenheit (40 grader), og så skal man trække i en snor for at den går igang igen. Så kan man jo tænde bruseren, tage tøjet af, og når man så tænder for vandet igen - så er det dejlig lunt. Smart, men i min optik, virker det også lidt fjollet at bruge penge på - men hvad, det er moderne. Slutteligt, så er køkkenvasken monteret med en blender, som (jeg tror) blender det affald man putter ned i den.

Jeg har vedhæftet et par billeder af lejligheden - så i kan få et overblik over hvordan den ser ud.

billede af stuen.

img_0278

img_0277

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den er meget hyggelig, dog vil jeg give udsigten 0 stjerner. Man kigger direkte over i en mur.

Rundvisning:

Efter at Mary havde vidst mig rundt i bygningen, ville hun gerne vise mig Boston. Så vi begyndte at køre rundt, og jeg tror vi fik set størstedelen af den del af byen der ligger på sydsiden af Charles floden (der løber igennem Boston). Vi så blandt andet John Kerrys hus (det ene han har i Boston), deres Statsbygning, og så kørte vi forbi nogle højhuse, som jeg helst sikkert skal ned og se senere.

Vi aftalte lige at tales ved, om vi skulle se på noget på søndag også, hvor jeg lige ville have tid til at falde til, og få hvilket ud. Jeg var efterhånden godt træt. Hun er i øvrigt SUPER sød, og virker oprigtigt til at tage sig godt af sine lejere.

Indkøb:

Efter at vi havde brugt 2-3 timer på at køre rundt, var jeg efterhånden både træt og sulten, og kunne ikke overskue at skulle til at lave noget mad. Så jeg ville finde en hæveautomat, og så hæve nogle penge jeg kunne købe noget mad for. Det endte dog med at jeg fandt en CVS/Pharmacy, og hvad jeg troede var en Matas lignende butik, viste sig at være en kombineret Matas/Apotek/Supermarkeds-ting, så jeg endte med at købe mig en sandwich, en cola og nogle salt-chips jeg så spiste, og ventede med at handle til i morgen.

Nå, jeg vil se om jeg kan få en lur, så jeg kan få min døgnrytme til at passe noget bedre! Kan i holde jer muntre!

Rasmus