*** SÆLGES ***

Da vi flytter til Aalborg, sælger vi lidt løst og fast!


Spisebord + Stole fra Jysk (fra 2015)
Prisforslag: 2000 kroner.

Ligeledes sælger jeg også mit spisebord og mine spisebordsstole fra Jysk (mener jeg, ellers er de fra Idemøbler). Bordet er egetræsfarvet, og man sidder fantastisk på stolene. Dog skal slid-dupperne på bunden af stolene skiftes. Ligesom sofaen er bordet ikke brugt særlig meget. Der er en lille rids på bordet, fra en Ikea pære der sprang en sen nat, men den kan ikke ses, med mindre man leder efter den.


iPhone 5 (fra 2015)
Prisforslag: 1500 kroner.

Står du og mangler en "ny" telefon - eller har du en søn/datter der godt kunne bruge en telefon, som ikke vælter budgettet. Så kan du købe min gamle. Det drejer sig om en iPhone 5 fra 2015 - den har lidt brugsridser (som på billedet), men fungerer derudover som ny. Den fik i december 2016 nyt batteri samt en ny skærm og har ikke været i brug siden. Så den er nu som en næsten ny telefon. Jeg vil gerne lægge et cover med i handlen.


iPhone 4s (2011)
Prisforslag: 700 kroner.

Derudover, sælger jeg også min gamle iPhone 4s. Selvom den er en smule ældre, fungerer den stadigvæk som var den ny. Prisen kan vi handle om, men hvis du mangler en billig telefon, så sig til. Den har altid været i cover, og ser derfor også ny ud.


Skriv endelig hvis der er spørgsmål! Jeg kan kontaktes på rasmus@rlunde.dk og Facebook ellers kan mit telefonnummer nok også rekvireres!

God dag!