*** SÆLGES ***

Posted on

Vi har her henover foråret ryddet lidt op i vores sager, og da Camilla snart flytter til Sønderborg, er der vist ikke nogen grund til at vi bliver ved med at gemme på alt det vi har liggende.

Derfor sælger vi lidt løst og fast.


iPhone 5 (fra 2015)
Prisforslag: 1500 kroner.

Står du og mangler en "ny" telefon - eller har du en søn/datter der godt kunne bruge en telefon, som ikke vælter budgettet. Så kan du købe min gamle. Det drejer sig om en iPhone 5 fra 2015 - den har lidt brugsridser (som på billedet), men fungerer derudover som ny. Den fik i december 2016 nyt batteri samt en ny skærm og har ikke været i brug siden. Så den er nu som en næsten ny telefon. Jeg vil gerne lægge et cover med i handlen.


iPhone 4s (2011)
Prisforslag: 700 kroner.

Derudover, sælger jeg også min gamle iPhone 4s. Selvom den er en smule ældre, fungerer den stadigvæk som var den ny. Prisen kan vi handle om, men hvis du mangler en billig telefon, så sig til. Den har altid været i cover, og ser derfor også ny ud.


Skriv endelig hvis der er spørgsmål! Jeg kan kontaktes på rasmus@rlunde.dk og Facebook ellers kan mit telefonnummer nok også rekvireres!

God dag!