Jeg er kommet på internettet, i mere end én forstand!

Jeg sad i dag, lige og kiggede på den forskningsgruppe jeg sidder i sin hjemmeside, og gæt hvad! De har lagt et billede af mig op! Hvis du klikker her, så kan du se det! Det er ret sejt egentligt.

Jeg har så småt fået noget til at virke, og min vejleder i Danmark (Rafael), foreslår faktisk at vi skal publicere noget omkring det. Derudover, så har Mario sendt mig et paper de arbejder på, hvor de dog manglede nogle eksempler. Dem kan jeg sagtens hjælpe dem med! Så kan det ske at det også bliver en publikation. Det ville ikke være dårligt at have på CV'et.

Kort information om det jeg laver. I bund og grund, så går jeg ind og kigger på tætheden af en masse målepunkter, og så forholder jeg nye målinger til, om de passer til tætheden af de punkter vi i forevejen har. Hvis det ikke er tilfældet, så ved jeg at der er sket en fejl - og den kan man reagere på. Det smarte ved det hele er, at man bruger matricer. Og hvis man laver et sparsitetskort over matricerne, så kan man få nogle flotte figurerer frem. Jeg har vedhæftet en sådan figur. En blå plet betyder at det tal der står i matricen er forskelligt fra nul. Når de varierer over tid, kan de generere nogle fantastisk flotte mønstre.

img_20161201_132757

Nå, det må være nok for nu!

God weekend derude!
/Rasmus