Kortere, og flere opdateringer!

Jeg må hellere komme igang med at lave flere opdateringer, og så skrive lidt mindre!

Meget kort:  jeg bestilte i mandags et par sko fra Under Armour. De var på tilbud til $45 (rundet af), og var med fri fragt. Det er et par løbesko, med en rød front på. Modellen hedder vistnok Flow Twist, men det er underordnet. Jeg havde ikke lige set hvor de sendte dem fra, men de er åbenbart sendt fra et sted i Californien (jep, den Californien der ligger på den modsatte side af USA). Jeg har løbende modtaget information om hvor skoene nu var landet, og jeg har nedeunder plottet det ind på et kort. effektivusa

Kort sagt, så har mine sko på 4 dage bevæget sig 2640 miles. Om det er med lastbil, tog, fly eller hvad, skal jeg ikke kunne sige. Men umiddelbart tænker jeg, at fragten koster mere end de sko jeg nu engang har købt. Når engang de lander, har de rejst 4800 kilometer. Hvis ud tegner en streg fra Danmark, og 4800 kilometer ned ad, så ender du et godt stykke på den anden side af den Nigerianske grænse.

Det er utroligt! Det er i øvrigt med fri retur hvis jeg ikke kan passe dem. Jeg håber nu at jeg kan - det er næsten at sløse med miljøet hvis de skal hele den lange vej tilbage igen. Og i Danmark skal det koste mig 8 kroner at sende et brev fra Aalborg til Sønderborg (med B-post) - og der er 305 kilometer. Der er et eller andet riv-ravende galt! Eller også har jeg bare været heldig!

God dag alle sammen!
/Rasmus